SRFS i sitt demokratiska arbete ger stöd till journalisten…

SRFS har igår den 13 september 2018 haft internationell besök av den kände journalisten och programledaren Abdisalam Ibrahim (Hareri) från Universal TV.

Abdisalam delade med sig till förbundet om sitt arbete som jounalist och vilka utmaningar journalister stöter på i sitt arbete i Somalia. SRFS i sitt demokratiska arbete ger stöd till journalisten och kommer i arbete i Somalia lyfta och belysa problematiken.

Abdisalam Ibrahim kommer att gästa oss under fyra dagar med fokus på program om svensk-somalier i Sverige. Han kommer tillsammans med förbundets ordförande gästa nattvandrar föräldrar, medlemsföreningar och företagare i den svensk-somaliska gruppen.

DELA PÅ

Prenumerera på våra brev

SRFS har idag mer än 50 lokalföreningar runt om i Sverige.